Home » Beste Bitcoin Exchanges van België

Beste Bitcoin Exchanges van België

Wat zijn de beste Bitcoin exchanges van België? Wij hebben hier een overzicht gemaakt met Bitcoin leveranciers. Bij alle Bitcoin exchanges kun je veilig bitcoins kopen met Bancontact.

Leverancier Informatie
Wil je Bitcoins kopen met Bancontact en daarnaast ook nog handelen in meer dan 45 andere cryptomunten? Bij Bitvavo kan dat nu. Speciaal voor Belgen heeft deze betrouwbare cryptocurrency exchange uit Nederland de betaalmethode Bancontact toegevoegd. Je kunt er snel en veilig Bitcoins kopen binnen 3 eenvoudige stappen.
LiteBit is ook een Nederlandse Bitcoin leverancier die cryptomunten aanbiedt in Europa. Op dit moment kan je bij LiteBit Bitcoins kopen met Bancontact als betaalmethode en je krijgt er automatisch een Bitcoin wallet bij. De Bitcoins worden in je account opgeslagen. Naast Bitcoin kan je er meer dan 50 andere cryptomunten kopen en verkopen.
BTC Direct behoort tot de grootste leveranciers van Bitcoins in België en in Nederland. Bij deze betrouwbare cryptocurrency exchange kun je naast Bitcoin ook Litecoin, Ethereum, Ripple en Bitcoin Cash kopen met Bancontact, Ze beiden geen wallets aan, dus voordat je bitcoins of een andere cryptocurrency gaat kopen heb je een wallet nodig om ze naartoe te sturen.