Home » Bitcoin kopen België tips, zo koop je Bitcoins
Bitcoin kopen België tips, zo koop je Bitcoins

Bitcoin kopen België tips, zo koop je Bitcoins

Bitcoins kopen in België kan op verschillende manieren. Wij laten je zien waar en hoe je Bitcoins kunt kopen in België.

Bitcoin kopen België tips, zo koop je Bitcoins
Bitcoin kopen België tips, zo koop je Bitcoins

Bitcoins kopen in België

Het kopen van cryptocurrencies zoals Bitcoin vanuit België is makkelijker dan je denkt. Er zijn verschillende crypto aanbieders waar je Bitcoin kunt kopen met Bancontact, banktransfer of met je creditcard.

Weet je niet hoe je Bitcoins kunt kopen in België? Bekijk onze handleiding: Bitcoin kopen met Bancontact in 3 stappen. Daar leggen we stap voor stap uit hoe je binnen een paar minuten cryptomunten kunt kopen met Bancontact in België. Van registratie tot het kopen van Bitcoins.

Waar kun je Bitcoins kopen in België?

Er komen steeds meer cryptocurrency brokers bij die het voor Belgen makkelijker maken om cryptomunten te kopen. Deze crypto aanbieders hebben speciaal voor Belgische klanten de betaalmethode Bancontact toegevoegd. Hieronder staan een aantal crypto brokers waar je vanuit België cryptomunten kunt kopen met Bancontact.

Bitcoins kopen in Belgie kan bij:

Hoe kun je Bitcoins kopen in België?

Bitcoins kopen gaat het snelst met Bancontact of met een Creditcard. Het kopen van cryptomunten in België gaat sneller dan je denkt.

Meld je aan bij de bovenstaande Bitcoin aanbieders. Zorg ervoor dat je account geverifieerd is, je ontvangt een e-mail om je account te bevestigen en voor hogere limieten worden er extra gegevens gevraagd. Stort euro’s in je account, dit kun je doen door met bijvoorbeeld Bancontact geld over te maken. Koop daarna met je euro’s Bitcoins. That’s is.

Bij BTC Direct heb je een eigen Bitcoin wallet nodig. Bij alle anderen worden de Bitcoins in je account opgeslagen.

4.6/5 - (5 votes)