Home » Bitcoin kopen met Bancontact of kredietkaart in België
Bitcoin kopen met Bancontact of kredietkaart in België

Bitcoin kopen met Bancontact of kredietkaart in België

Bitcoins kopen in België kan met een kredietkaart of met Bancontact. Bekijk hier waar je bitcoins kunt kopen met Bancontact, VISA of Mastercard. Naast Bitcoin kun je er ook andere cryptomunten kopen, zoals Ripple, Ethereum, ChainLink en honderden andere cryptomunten.

Waar kan ik bitcoins kopen met Bancontact?

Waar kan ik bitcoins kopen met Bancontact?
Waar kan ik bitcoins kopen met Bancontact?

Bij deze 3 Bitcoin brokers kun je online bitcoins kopen met Bancontact:

  1. Bitvavo
  2. LiteBit
  3. Bitcoin Meester

Dit zijn 3 van de beste Bitcoin brokers waar je Bitcoin en andere cryptomunten kunt kopen met Bancontact als betaalmethode. Bij alle aanbieders heb je geen eigen Bitcoin wallet nodig. Het is mogelijk om je bitcoins in je account te bewaren. Heb je wel een eigen Bitcoin wallet? Uiteraard is het mogelijk om de bitcoins naar je eigen wallet te sturen. Daarnaast kun je er ook bitcoins naartoe sturen om je crypto te verkopen voor euro’s en laten uitbetalen op je bankrekening.

Bij de bovenstaande Bitcoin brokers kun je meer dan alleen bitcoins kopen. Bij Bitvavo en LiteBit kun je naast Bitcoin nog meer dan 50 verschillende cryptomunten kopen en verkopen. Bitcoin Meester heeft het grootste aanbod, daar kun je rond de 200 cryptomunten kopen en verkopen.

Waar kan ik bitcoins kopen met een kredietkaart?

Waar kan ik bitcoins kopen met een kredietkaart?

Dit zijn 3 van de beste Bitcoin brokers waar je kunt betalen met een kredietkaart:

  1. LiteBit
  2. BTC Direct
  3. Anycoin Direct

In de bovenstaande lijst zie je 3 van de beste Bitcoin brokers voor België waar je bitcoins en andere cryptomunten kunt kopen met een kredietkaart. Bij BTC Direct en Anycoin Direct heb je een eigen Bitcoin wallet nodig. Het is niet mogelijk om bij deze 2 brokers je cryptomunten in je account op te slaan. Elke bestelling wordt direct naar je eigen wallet verstuurd. Dat is bij LiteBit niet het geval, daar is het wel mogelijk om te kiezen. Daar kun je bitcoins opslaan in je account of direct naar je eigen wallet versturen.

Bitcoins kopen met Bancontact vs Kredietkaart

Wat is het verschil tussen crypto kopen met een kredietkaart en crypto kopen met Bancontact? Op moment is er 1 groot verschil en dat zijn de kosten. de rest is vrijwel het zelfde, want bij zowel een betaling met Bancontact als met een kredietkaart heb je een account nodig je de extra verificatie te doorlopen. Beide bestellingen worden meteen verwerkt. De bitcoins staan direct in je account of worden meteen naar je eigen wallet verstuurd.

De extra kosten, ook wel fees of transactiekosten genoemd, kunnen verschillen. Op dit moment is het nog zo dat de extra kosten voor de kredietkaart betaalmethode hoger zijn dan die van Bancontact. Bij onder andere Bitvavo betaal je helemaal geen extra kosten wanneer je tegoed in je account stort via Bancontact. Wanneer je ervoor kiest om Bitcoin of andere cryptomunten te kopen met een kredietkaart is het verstandig om de kosten te vergelijken.

5/5 - (1 vote)