Home » Bitcoin Solden September 2022 – 10 Euro Gratis Tegoed
Bitcoin Solden September 2022 - 10 Euro Gratis Tegoed

Bitcoin Solden September 2022 – 10 Euro Gratis Tegoed

Bitcoin SOLDEN September 2022

Wil je bitcoins kopen in België? Profiteer nu van de Bitcoin solden! Meld je vandaag nog via ons aan bij Bitvavo en ontvang, na verificatie, een welkomstbonus van €10,00.

Bitcoin Solden September 2022 - 10 Euro Gratis Tegoed
Bitcoin Solden September 2022 – 10 Euro Gratis Tegoed

Deze gratis 10 euro tegoed wordt binnen een paar werkdagen automatisch aan je account toegevoegd. Met deze welkomstbonus kun je onder andere Bitcoin kopen. Op dit moment kun je er Bitcoin en al meer dan 100 verschillende cryptocurrency kopen, verkopen, traden en bewaren. Bitvavo is een populaire crypto aanbieder in Europa, die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde crypto traders.

Bitcoin SOLDEN September 2022 Voorwaarden

*Open nu een account bij één van de meest toonaangevende handelsplatformen in Europa en na succesvolle verificatie* ontvangt u een welkomstbonus van €10,00. Na succesvolle verificatie van uw ID en bankrekening, wordt de welkomstbonus binnen twee werkdagen bijgeschreven op uw Bitvavo-account. Beperkte promotie. Geldig voor alle nieuwe Belgische gebruikers die zich aanmelden via een in aanmerking komende link en volledige verificatie voltooien binnen 7 kalenderdagen na aanmelding. Minderjarige gebruikers en gebruikers met een bestaand account zijn uitgesloten van de actie. Alle nieuwe gebruikersaccounts zijn onderworpen aan een interne beleidsbeoordeling. Bitvavo behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en uitbetalingen voor elke promotie op elk moment en om welke reden dan ook te wijzigen. De voorwaarden zijn van toepassing.

5/5 - (1 vote)