Home » Bitcoins kopen met creditcard
Bitcoins kopen met creditcard

Bitcoins kopen met creditcard

Bitcoins kopen in België met een creditcard kan online bij verschillende Bitcoin en cryptovaluta aanbieders. Op deze pagina vind je alle informatie over bitcoins kopen met creditcard of via Bancontact.

Bitcoin kopen met creditcard, waar kan ik dat doen?

Je kunt online bitcoins kopen met een creditcard bij Bitcoin brokers en exchanges. Deze online wisselkantoren maken het mogelijk voor je om daar je bitcoins aan te schaffen met je kredietkaart. Voor België zijn er tientallen verschillende mogelijkheden om waar je bitcoins kunt kopen. Hieronder vind je een overzicht van betrouwbare en de beste Bitcoin brokers voor Belgen om cryptomunten te kopen en te verkopen.

Bij deze brokers kun je bitcoins kopen in België met een creditcard:

Hoe koop ik bitcoins met een creditcard?

Dat is heel makkelijk! Bitcoins kopen in België met een creditcard is zo gebeurd. Bij de bovenstaande Bitcoin wisselkantoren kun je een gratis account aanmaken. Daarna vragen ze om een extra verificatie in verband met fraude preventie. Zodra je account geverifieerd is kun je direct Bitcoin en andere cryptomunten kopen met je creditcard. Op de handige website crypto kopen met creditcard wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je bij LiteBit je bitcoins kunt kopen met je VISA of Mastercard.

Bitcoins kopen met creditcard vs Bancontact

In Belgie kun je bitcoins kopen met Bancontact. Maar is er een verschil tussen deze twee betaalmethodes? Ja, er zijn een aantal belangrijke verschillen die je moet weten voordat je bitcoins gaat kopen.

Er zijn twee grote verschillen waar je op moet letten. Het eerste grote verschil is de verificatie procedure. Wanneer je kiest voor Bitcoins kopen met een creditcard dan vragen de Bitcoin brokers en exchanges altijd om de extra te verificatie te voltooien. Dat is bij Bancontact minder streng. Bij een aantal aanbieders, zoals Bitvavo, wordt er niet om een extra verificatie gevraagd. Die hoef je dan alleen te doen om hogere limieten te krijgen voor het kopen en verkopen van cryptomunten.

Tweede verschil zijn de transactiekosten. De transactiekosten voor een aankoop met een creditcard zijn hoger dan die van Bancontact. Hoeveel je uiteindelijk betaalt zie je altijd staan, voordat je een betaling afrondt.

Rate this post