Home » Bitcoins kopen? Zo koop je Bitcoin kopen met Bancontact
Bitcoins kopen? Zo koop je Bitcoin kopen met Bancontact

Bitcoins kopen? Zo koop je Bitcoin kopen met Bancontact

Zo kun je Bitcoin kopen met Bancontact

De wereld van de cryptovaluta is voor velen een ingewikkelde markt. Daarom zijn er nog altijd mensen die kiezen voor meer traditionele manieren van investeren. Men denkt dat Bitcoin en andere cryptomunten een verregaande kennis vereisen om erin te handelen.

Ooit was dat het geval, maar tegenwoordig is het tegendeel waar. Sterker nog, je kunt nu zelfs Bitcoin kopen met Bancontact.

Wat is Bancontact?

Tot in 2016 was het bekend als Mister Cash, inmiddels kennen we het in België als Bancontact. Het betaalschema Bancontact is momenteel marktleider in België op het gebied van digitale betaling. Het is een online, makkelijk en betrouwbaar betaalmiddel. Je kunt je debetkaart koppelen aan Bancontact en zo simpelweg betalingen doen via je betaalrekening.

Als je dus betaalt met Bancontact heb je geen creditcard nodig. Dat maakt het dus ook mogelijk om te handelen in cryptovaluta zoals Bitcoin als je slechts een betaalrekening hebt. Daarmee is de handel een stuk toegankelijker geworden.

Waarom Bitcoin kopen met bancontact

Allereerst kopen veel mensen hun Bitcoin via Bancontact omdat het een veilig betaalmiddel is. Het is niet fraudegevoelig en voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is de keuze aan cryptomunten die met Bancontact gekocht kunnen worden gigantisch.

Er zijn een hoop cryptomunten te koop. Hoewel we allemaal kennis hebben gemaakt met cryptovaluta via Bitcoin, zijn er inmiddels talloze andere cryptomunten zoals Neo, Ripple en Ethereum. Echter, nog altijd is Bitcoin een van de meest betrouwbare investeringen. Er zijn talloze wallets, brokers en exchanges die zijn ingericht op Bitcoin. Bovendien is er online veel informatie over deze munt te vinden.

Waar kan ik bitcoins kopen met Bancontact?

Bij deze 7 brokers kun je bitcoins kopen met Bancontact:

  1. Bitvavo
  2. Coinmerce
  3. LiteBit
  4. BTC Direct
  5. Bitcoin Meester
  6. SATOS
  7. Anycoin Direct

Ga naar het Beste Bitcoin Brokers overzicht voor meer informatie over der verschillende aanbieders.

Hoe kan ik Bitcoins kopen?

Bitcoin kopen in België is heel eenvoudig. Registreer je gratis bij 1 van de bovenstaande Bitcoin brokers, stort daarna euro’s in je account met Bancontact als betaalmiddel. Nadat je dat hebt gedaan kun je bitcoins en andere cryptomunten kopen.

1/5 - (1 vote)