Home » Goedkoop bitcoins kopen in België
Goedkoop bitcoins kopen in België - Bitcoin kopen met Bancontact

Goedkoop bitcoins kopen in België

Waar kun je goedkoop Bitcoin kopen in België? Tijdelijke Bitcoin aanbieding speciaal voor nieuwe klanten die Bitcoin willen kopen met Bancontact.

Goedkoop Bitcoin kopen en verkopen

Wanneer je bitcoins gaat kopen met Bancontact komen er altijd kosten bij. Deze kosten worden of in de Bitcoin prijs doorgerekend of je krijgt ze er apart bij. Voor het kopen en verkopen van bitcoins betaal je altijd transactiekosten en extra administratiekosten wanneer je betaalt met Bancontact.

Nieuwe klanten kunnen nu goedkoop bitcoins kopen zonder transactiekosten en administratiekosten. Wanneer je een nieuw account aanmaakt via ons bij Bitvavo ontvang je voor de eerste €1.000,00 euro gratis handelstegoed. Dit houdt in dat je dan geen transactiekosten betaalt, die zijn gratis. Het gratis tegoed voor de transactiekosten is 7 dagen geldig vanaf het moment dat je een nieuw account hebt aangemaakt.

Gratis euro’s storten in je account met Bancontact

Naast het gratis handelstegoed kun je tot 7 mei 2019 kosteloos euro’s in je account storten met Bancontact. Je hoeft dus geen extra kosten te betalen voor het kopen van bitcoins.

Samenvatting goedkoop bitcoins kopen:

  • Tot 7 mei 2019 kun je kosteloos euro’s storten in je account met Bancontact.
  • Nieuwe klanten die zich via onze links aanmelden ontvangen gratis handelstegoed,
  • Handelstegoed is 7 dagen geldig vanaf het moment dat je een nieuw account hebt aangemaakt.
  • Gratis handelstegoed aanbieding is geldig tot 29 april.
5/5 - (1 vote)