Home » Hoe Crypto kopen met Bancontact
Hoe Crypto kopen met Bancontact

Hoe Crypto kopen met Bancontact

Crypto kopen met Bancontact in België

Bitcoin en andere crypto kopen in België kan op verschillende manieren. Cryptomunten kopen kan met een kredietkaart, SEPA bankoverschrijving, iDEAL of via Bancontact. De laatste is de meest gebruikte betaalmethode voor België. Bancontact wordt door Belgen veel gebruikt om online producten en diensten te kopen, waaronder Bitcoin en een heleboel andere cryptovaluta. Het is niet alleen een makkelijk manier maar ook de goedkoopste manier om crypto te kopen in België.

Goedkoop crypto kopen met Bancontact

De goedkoopste manier om bitcoins en andere crypto te kopen is Bancontact. Vergeleken met andere betaalmethodes zijn de transactiekosten vaak veel lager. Dit zijn de kosten die je betaalt om een online betaling via Bancontact uit te voeren. Bij een aantal crypto aanbieders betaal je helemaal geen transactiekosten. Het is dan mogelijk om gratis euro’s te storten in je account om crypto te kopen.

Heb je een Nederlandse bankrekeningnummer? Dan kun je gebruikmaken van IDEAL. Dat is voor Nederlanders de snelste en meestal ook de goedkoopste manier om crypto te kopen.

Waar kun je crypto kopen met Bancontact?

In België kun je crypto kopen met Bancontact bij Bitvavo. LiteBit en Bitcoin Meester. Dit zijn 3 van de grootste crypto aanbieders voor België en Nederland. Bij al deze crypto aanbieders kun je veilig met Bancontact betalen en je hebt een ruime keuze aan cryptocurrencies. Bij LiteBit kun je naast Bitcoin kiezen uit meer dan 80 andere cryptomunten. Bitvavo heeft op dit moment een crypto aanbod van meer dan 180 cryptovaluta en Bitcoin Meester biedt nu rond de 200 cryptomunten aan.

Meld je bij alle bovenstaande crypto aanbieders aan, zodat je voor jezelf kunt bepalen welke crypto aanbieder voor jou de beste is om crypto te kopen. Zodra je bent aangemeld en je hebt de verificatie doorlopen kun je beginnen met crypto kopen. Maar hoe kun je cryptomunten kopen met Bancontact? Dat gaan we je hieronder verder uitleggen.

Hoe crypto kopen met Bancontact?

Cryptocurrency kopen met Bancontact kan in een paar makkelijke stappen. Je begint met de registratie bij een crypto aanbieder. Daarna voltooi je de verificatie van je persoonsgegevens. Daarna kun je euro’s storten in je account met Bancontact of 1 van de andere betaalmethoden. Nu je geld in je account hebt staan kun je beginnen met kopen van je eerste Bitcoin of andere cryptomunten.

Zo koop je crypto met Bancontact:

  1. Registreer bij een crypto aanbieder
  2. Voltooi verificatie
  3. Stort euro’s in je account met Bancontact
  4. koop crypto

Voor meer informatie over Bitcoin kopen met Bancontact kun je naar de onderstaande websites en pagina’s gaan.

Rate this post