Home » Investeren in Bitcoin voor beginners

Investeren in Bitcoin voor beginners

Wil je investeren in Bitcoin en andere cryptovaluta? Bekijk hier onze tips om te beleggen in Bitcoin. Volg de stappen en begin vandaag nog met het investeren in bitcoins.

Waar kan ik investeren in Bitcoin?

Steeds meer mensen investeren in Bitcoin en andere cryptovaluta. Het beleggen in Bitcoin is makkelijker dan je misschien denkt. Er zijn op dit moment honderden online Bitcoin brokers. Dit zijn online wisselkantoren waar je euro’s kunt inwisselen voor bitcoins en andere cryptovaluta.

In België kun je makkelijk en eenvoudig Bitcoin kopen met Bancontact, Creditcard, Sofort of via een SEPA Banktransfer.

Investeren in Bitcoin kan bij:

Hoe kan ik in Bitcoin investeren?

Investeren in Bitcoin is heel eenvoudig. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bij een Bitcoin broker een account aanmaken. Bij een aantal Bitcoin brokers moet je eerst euro’s in je account storten en daarna kun je cryptovaluta aanschaffen. Hieronder vind je een overzicht van websites met handleidingen voor het kopen van Bitcoin.

Bitcoin kopen handleidingen:

Bitcoin kopen met Persoonlijke begeleiding

Bij BTC Direct bieden ze private trading aan voor iedereen die 25.000 euro of meer wilt investeren in cryptocurrency. Naast persoonlijke begeleiding via telefoon en e-mail ontvang je ook extra korting op de fees. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken en u kunt direct contact opnemen met BTC Direct.

Zakelijk investeren in Bitcoin

Wanneer u beschikt over een zakelijk rekening dan is het ook mogelijk om zakelijk te investeren in Bitcoin. Ga naar Zakelijk Bitcoins Kopen voor meer informatie.

5/5 - (1 vote)