Home » Ripple kopen met Bancontact – XRP kopen België
Ripple kopen met Bancontact - XRP kopen België

Ripple kopen met Bancontact – XRP kopen België

Waar kan ik Ripple kopen met Bancontact in België?

Ripple kopen in België is net zo makkelijk als bitcoins kopen. In België kun je Ripple (XRP) kopen met Bancontact, dit is de snelste en goedkoopste manier. Verder is het mogelijk om Ripple te kopen met een kredietkaart, VISA en Mastercard, of via een bank transfer, ook wel SEPA genoemd.

Op deze pagina vind je een overzicht van zowel Bitcoin als Ripple brokers waar je veilig online XRP kunt kopen, verkopen en omwisselen, traden. Meld je aan en vergelijk de verschillende Ripple XRP aanbieders om voor jezelf te bepalen welke aanbieder voor jou het beste is. Bij alle online aanbieders kun je Ripple en bitcoins kopen met Bancontact maar bij een aantal kun je ook betalen met een kredietkaart.

Ripple kopen met Bancontact - XRP kopen België
Ripple kopen met Bancontact – XRP kopen België

Ripple kopen met Bancontact in Belgie – XRP brokers overzicht

Ripple XRP BrokerBetaalmethodesInformatie
BitvavoBancontact, SEPA bank transfer en iDEALEenvoudig Ripple kopen, verkopen en traden. Je hebt geen eigen XRP wallet nodig.
Bitcoin MeesterBancontact, SEPA bank transfer en iDEALBinnen een paar eenvoudige stappen Ripple en meer dan 150 andere cryptomunten kopen, verkopen en swappen.
CoinmerceBancontact, SEPA bank transfer en iDEALRipple kopen en verkopen via je iPhone of Android-toestel met de handige app.
LiteBitKredietkaart, Bancontact, SEPA bank transfer en iDEALRipple kopen in België met een kredietkaart en je hebt geen eigen XRP wallet nodig.
BTC DirectKredietkaart, Bancontact, SEPA bank transfer en iDEALKoop Ripple XRP met VISA of Mastercard en stuur het direct door naar je eigen Ripple wallet.

Tip: Ripple kopen in België met korting

Het is nu mogelijk om Ripple te kopen met korting op de fees. Bij Bitcoin Meester en Bitvavo kun je nu korting ontvangen. Bij deze twee Ripple brokers wordt er gekeken hoeveel je hebt gehandeld in de afgelopen 30 dagen. Hoe meer je handelt des te hoger de korting. Deze korting wordt automatisch verrekend.

Bij Bitvavo krijg je nu tijdelijk een extra korting op de fees. Voor de eerste 1.000 euro je aan Ripple, Bitcoin en andere cryptomunten koopt, verkoopt of trade betaal je helemaal geen fees.

Ripple kopen Apps voor iPhone en Android

Wil je Ripple kopen via je iPhone, iPad of via een Android-toestel? Er zijn verschillende apps waarmee je direct Ripple XRP kunt kopen, verkopen of bewaren. Bekijk de Beste Ripple Apps voor het kopen en verkopen van Ripple in België via een app.

Rate this post